Τρόποι Πληρωμής


1)Πιστωτική, Χρεωστική 

Στο www.petitangels.gr γίνονται δεκτές όλες οι γνωστές πιστωτικές κάρτες τραπεζών Ελλάδας και εξωτερικού τύπου Visa, Mastercard  
2)Με πληρωμή στο κατάστημα  Ανατολικής Θράκης 68. Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκη
3)Αντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο των SPEEDEX Courier, σε περίπτωση που έχετε δηλώσει αποστολή με κούριερ και πληρωμή με αντικαταβολή.

4)Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.Μετά την κατάθεσή σας ενημερώστε μας στα τηλέφωνα: 2315515230 Η 6939974069

Αποστολή


Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας SPEEDEX Courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Κόστος μεταφοράς 

Α)Αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα από πόλη σε πόλη έως 5 κιλά 2,5ευρώ+24%ΦΠΑ. Για κάθε επιπλέον κιλό 0,8Ε+24%ΦΠΑ

Β)Αποστολές προς Νησιωτική Ελλάδα έως 5κιλά 3,5ευρώ+24%ΦΠΑ. Για κάθε επιπλέον κιλό 1ε+24%ΦΠΑ

[1]  Για την αποστολή δεμάτων (από 1 κιλό και άνω) προς & από, τους προορισμούς: Κρήτη, Ρόδος, Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Χίος, Μυτιλήνη, Σάμος, Λήμνος, Ικαρία, Μύκονος, Σαντορίνη, Μήλος, Κύθηρα παρέχονται οι εξής επιλογές:

 

2  Παράδοση σε 1-2  ημέρες  επιπλέον.


Με Μεταφορική, κατόπιν συνεννόησης με εμάς, κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που έχετε συμπληρώσει ως Διεύθυνση Παραλαβής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση που επιλέγετε την αντικαταβολή επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος 3.00 ευρώ

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.